Rådgivning og konsulenttimer – et praktisk valg

Vil du gerne have rådgivning, der er baseret på timeydelser i stedet for længerevarende samarbejde, finder du også løsningen her.

Vores konsulenter har mange års erfaring fra både det norske og danske marked, inden for online markedsføring, strategi, og krydsningen mellem det norske og danske marked.

Kender du alle de forskellige platforme, og kender du dine målgrupper godt nok, til at kunne eksekvere rigtigt på de forskellige platforme på de forskellige tidspunkter.

Få sparring, rådgivning og best practice inden for de forskellige medier, og et kritisk og klogt kig på dine målgrupper.

Der er visse forskelle på Norge og Danmark, der rent markedsføringsmæssigt kan gøre en give vidt forskellige resultater.

Vi ved hvad der fungerer bedst i henholdsvis Danmark og Norge, og derfor kan vi give dig mere relevant synlighed overfor de rigtige målgrupper.

Kurser, rådgivning, sparring – du bestemmer, vi kan hjælpe dig, så du får de rigtige resultater.

Hvad betyder det for dig?

Sidemandsoplæring, skarp rådgivning, og kompetent sparring.

Det giver dig mulighed for selv at arbejde mere med din markedsføring, eksekvere med det samme på det du lærer og du får en bedre forståelse af de forskellige medier, og hvordan du kan bruge dem.

Som regel er det en mindre investering for dig, der kan være med til at give store output, fordi du selv sidder med opgaven og kan håndtere den fremadrettet.

Der er blandt andet mulighed for:

  • Kursus – lavet specifikt til din virksomhed,

  • Sparring på specifikke udfordringer,

  • Sidemandsoplæring.

Lad os høre fra dig, så vi sammen finder den helt rigtige løsning til din virksomhed.