Tekster til det norske marked

Når du arbejder med digital markedsføring i dag, er der overordnet to måder at gøre det på. Du kan arbejde med organiske trafikkanaler ved hjælp af SEO eller gennem de sociale medier. Du kan også gøre brug af betalte kanaler, såsom Google Ads eller annoncering på de sociale medier. Denne metode kræver dog også at du har styr på din SEO, da det bidrager til bedre resultater på søgemaskinerne.

Disse tilgange er også gældende når du henvender dig til det norske marked. Her skal du blot være opmærksom på, at dine tekster er skrevet på korrekt norsk, for at søgemaskinerne kan indeksere dem.
Når vi taler om annoncetekster, er det ofte meget korte og skarpe budskaber, der skal oversættes og her er det meget vigtigt at ramme præcist med norske vendinger og tale måder, for ikke at blive misforstået.

Det kan være en lang og omfattende proces at skabe den rette trafik til sin hjemmeside. DKNO Partners kan hjælpe dig igennem hele processen – få etableret et godt website med den rigtige content, og derefter optimere trafikken hertil.

Linkbuilding

Linkbuilding er en vigtig del af dit SEO-arbejde. Det handler om at skabe links mellem din og andre websites. Jo flere relevante websites der peger ind på dit website, desto større er muligheden for at opnå gode placeringer på Google. For at hjælpe din virksomhed, kan vi tilbyde en database med relevante links, som kan hjælpe med at opnå en bedre placering i søgeresultaterne.

Vil du vide mere om hvad vi kan gøre for dig, når det gælder annoncer, oversættelser, SEO og linkbuilding? Så udfyld kontaktformularen herunder eller giv os et kald på tlf. + 45 51 25 87 83.