Tilpas din content til Norge

Når vi arbejder med sociale medier i Norge, handler det om at lave relevant indhold til en relevant målgruppe. På den måde opnår du en bred følgerskare som er interesseret i din virksomhed. Likes, kommentarer og delinger er en altafgørende forudsætning for at du får succes på de sociale medier i Norge.

På samme måde som i Danmark, kan du annoncere gennem dine sociale medier til dine norske kunder. På den måde kan du optimere og forbedre din virksomhed. Med annoncering kan du nå ud til rigtig mange mennesker, og derved øge synligheden og kendskabet til din virksomhed i Norge.

Når du skal henvende dig til det norske marked gennem sociale medier, er det vigtigt at du tilpasser din content til de norske forbrugere. Selvom man kan synes at nordmænd og danskere er meget ens, er der en række områder hvor vi er vidt forskellige. For eksempel er der store forskelle på forbrug, vaner og geografi, som man skal være opmærksom på. Herudover er sproget vigtigt! Når du henvender dig til det norske marked gennem sociale medier, skal du huske at oversætte din tekst til korrekt norsk. På den måde sikrer du dig, at du fremstår seriøs og troværdig, og mange flere kunder vil være interesseret i at følge med i din virksomhed.

Sociale medier i Norge