Har du rette og konkurrencedygtige priser?

Kender du de rigtige pris i forhold til dine produkter og dine konkurrenters produkter? Eller skal vi se på hvordan du kan lave din bedst mulige strategi for dine priser og se hvordan dine konkurrenter begår sig på markedet? Vi er i mange forskellige lande og du kan bruge værktøjet til prissætning, i lige præcist det land du ønsker.

Få overblik over dine digitale data til din e-handelspris.

Alle relevante data om dine konkurrencer bliver let og overskueligt for dig at få et indblik i.

Vi indsamler alle relevante konkurrencedata og leverer dem til dit personlige dashboard. Du kan også få tilgang til lagerstatus, prishistorik og aktuelle prispositioner hos dine forhandlere eller konkurrenter.

Få tilsendt en gratis demo. Vi vil meget gerne vejlede dig igennem konceptet, og lave en opstilling på de informationer og i de lande som er relevante for virksomheden.

Nedenfor kan du se videoer for hvordan din virksomhed kan få glæde af værktøjet. Én til dig, hvis dit produkt er et brand og én til dig som ejer en webshop.

Brand

Webshop

Kend dine konkurrenter

Få nøjagtige konkurrencedata direkte vist i et personligt dashboard. Inklusive produktpriser, lagerstatus, prishistorik og meget mere.
Brug din nye indsigt til at justere din konkurrencesituation og overgå dine konkurrenter.

  • Produktpriser
  • Prishistorie
  • Lagerstatus