SEO, Ads og Linkbuilding – tekster der vinder

Tekster bruges alle steder i dagens digitale markedsføring. Tekst er også vigtigt selv på offline markedsføringsmateriale. De rigtige budskaber leveret til den rigtige målgruppe er med til at sikre de gode resultater – læs med herunder – hvor vi kommer ind på følgende elementer:

  • Hvad er Ads og SEO oversættelser?

  • Hvilken effekt har søgemaskinen i forhold til hjemmesiden?

  • Hvad er Google Ads og effekten af Google Ads?

  • Hvordan fungerer linkbuilding og hvad kan det betyde for din virksomhed?

Hvad er Ads og SEO oversættelser

Når du arbejder med digital markedsføring i dag, er der ofte tale om 2 måder at gøre det på. Enten via betalte kanaler så som Google Ads, SoMe annoncering eller en af de andre betalte kanaler.

Den anden måde at gøre det på, er ved at arbejde med SEO eller organisk trafik fra SoMe kanalerne. Det kan være opslag, korte eller længere tekster på hjemmesiden mv. Overordnet kaldes det organiske trafikkanaler.

Når du ønsker at oversætte tekster fra dansk eller andet sprog til norsk, så taler vi om oversættelser. Her har vi ved DK/NO Partners mange års erfaring med at oversætte tekster til både organiske og betalte kanaler.

Det er vigtigt at sproget rammer målgruppen, og de rigtige vendinger og ord bliver brugt til at kommunikere dine budskaber ud på norsk. Når vi taler annoncetekster er det ofte meget korte og skarpe budskaber, der skal oversættes og her er det meget vigtigt at ramme præcis med de norske vendinger eller talemåder – der rammer målgruppen.

Kort sagt – vi oversætter dine budskaber så de rammer plet på norsk.

Hvilken effekt har søgemaskineoptimering / SEO i forhold til hjemmesiden

At få præsenteret sine varer for mere end 1 1/2 million potentielle kunder, er for mange virksomheder en drøm. Det er en af de muligheder du får ved DK/NO Partners.

Er det et egentligt produkt, en ydelse eller er service, så har vi via store kundeprogrammer mulighed for at præsentere din virksomhed til rigtig mange potentielle kunder.

Det kan vi blandt andet igennem banker, virksomheder og idrætsforeninger. Det er en skarp markedsføringsmulighed, der kan skabe rigtig god ROI.

Hvad er Google Ads og effekten
af Google Ads

Når du gerne vil arbejde med en betalt kanal på Google, er det Google Ads der tales om. Her er der en række underkategorier af annoncering, som allesammen har det tilfælles, at lede en potentiel kunde ind på din hjemmeside, for at foretage den handling du gerne vil have de skal.

Det kan være køb af et produkt, udfylde en kontaktformular downloade en PDF eller lignende. Uanset hvad formålet er, har du mulighed for at sende relevant trafik ind til din hjemmeside via Google Ads.

Eksempler på underkategorier i Google Ads

  • Google Ads Search – de resultater der kommer øverst i søgeresultaterne på Google

  • Google Display Ads – Google har et netværk med over 20.000 sider, hvor dine annoncer kan komme frem – det er Google display ads

  • Google remarketing ads – når du har haft besøg på din hjemmeside, har du mulighed for at vise dine annoncer overfor dem igen

Hvad er effekten af Google Ads

Der er virksomheder som kan hente rigtig meget omsætning ved at arbejde med Google ads, og så er der virksomheder hvor effekten ikke er lige så stor. Det afhænger meget af branche, budget og opsætning af dine Google Ads.

Når Google Ads er sat rigtigt op med et budget der svarer til forventningerne, vil der være mulighed for at opleve yderst gode resultater. Det har vi mulighed for at hjælpe dig med her ved DK/NO Partners.

Hvordan fungerer linkbuilding og hvad kan det betyde

Kort sagt så betyder linkbuilding, at en relevant hjemmeside har et link, der peger ind på din hjemmeside. Det gør det muligt for den besøgende at hoppe fra en bestemt underside på en anden hjemmeside til din hjemmeside.

Jo flere relevante hjemmesider der peger ind på din hjemmeside, jo større mulighed er der for at opnå nr. 1, 2 og 3 placeringer på Google. Her handler det så om at have gjort et godt stykke arbejde på sin egen hjemmeside, så søgemaskinens algoritmer bliver tiflredsstillet og derved gør det lettere for dig at komme højere op.

Linkbuilding er altså en del af søgemaskineoptimeringen eller SEO, som det er vigtigt at arbjede med. Vil du vide mere om hvad vi kan gøre for dig, når det gælder Google Ads, oversættelser, SEO eller linkbuilding, så udfyld kontaktformularen herunder eller giv os et kald på tlf. nr. 5125 8783.

Sociale Medier

Vi ved alle at effekten er meget stor på Sociale Medier. Vi er hele tiden opdateret på det norske og danske marked.

Gi os mulighed for at øge din trafik.

Læs Mere

Nyhedsmail

Med nyhedsbreve får du en kanal som er din egen. Her kan du holde kontakten med eksisterende, tidligere og potentielle kunder.

Læs Mere

Rådgivning Og Konsulenttimer

Vil du gerne have rådgivning, der er baseret på timeydelser i stedet for længerevarende samarbejde, finder du også løsningen her.

Læs Mere

LAD OS SNAKKE SAMMEN OM DIN VIRKSOMHEDS FREMTID

KONTAKT OS