Facebook – potentiale, indhold og annoncering

Indhold og annoncering til din Facebookside eller gruppe, der giver resultater og skiller sig ud, er i dag en vigtig del af et samlet  markedsføringsmix. Vi producerer og laver målrettet indhold til de målgrupper, der er relevante for din virksomhed.

Indholdet skal være tilpasset adfærden i det News Feed som er omdrejningspunktet på Facebook, sammen med Stories og Watch. Når vi laver det indhold, er det vigtigt at vi matcher brugeradfærden, de krav der er til indholdet, og at vi formår at skabe en høj annonce performance.

Har du i din virksomhed tid nok til at forløse det potentiale, du har på Facebook, eller er du altid et skridt eller to bagud? Det handler om kontinuitet på Facebook og skabe indhold, der er spændende, relevant og skaber engagement.

Det er vi rigtig gode til i DK/NO Partners – og derfor er vi også klar til at overtage jeres tilstedeværelse på Facebook og udvikle den, så jeres potentiale bliver forløst.

Indhold og annoncering på Facebook

Indhold og annoncering er ofte 2 forskellige ting på Facebook. Derfor er det vigtigt at finde ud af, hvad formålet med at være på Facebook er. Ofte vil en kombination af indhold og annoncering være ved foretrække, da du helt sikkert har flere relevante personer, der ser dig.

Indhold kommer i nyhedsfeed og skal være med til skabe engagement, Hendes har din mulighed for at arbejde med video, tekst og billeder. Vi har mange forskellige forslag til besiddelse, og vi kan også udarbejde indhold og offentliggøre det for dig.

Annoncering på Facebook behøver ikke at være kompliceret. Vil du gerne have resultater ud af det, er det vigtigt for hunden og have en større viden om forskellige typer af annoncering på Facebook du skal vælge.

Vi har knowhow og ekspertise, der kan være med til at forløse det potentiale, din virksomhed har på Facebook – så tag fedt på os ved at udfylde kontaktformularen nedenfor

Indhold, der giver resultater på SoMe

Når du laver indhold, der er tilpasset brugernes adfærd, de tekniske krav og den del af kunderejsen det er lavet til, er mindst lige så vigtigt som alt andet, når vi taler annoncering på Facebook. Det indhold vil også være med til at belønne dig, for den er tilpasset algoritmen som Facebook arbejder med. Indhold der er godt, på både Instagram og Facebook vil i sidste ende gøre det lettere for dig at være annoncør på de 2 medier.

Fordele og udfordringer ved at annoncere på Facebook og Instagram

Når du skal sætte dig ind i nye ting, kan det ofte være meget tidskrævende. Derfor vil vi her prøve at skabe et overblik over fordele og udfordringer i forhold til annoncering på Instagram og Facebook.

Det kan være med til at skabe et overblik for dig, kan det hurtigt betyde at du ved om det kan betale sig at annoncere eller ikke annoncere på de sociale medier.

Mere end 4 millioner brugere

Med mere end 4 millioner brugere på de 2 platforme Instagram og Facebook, gør de sig generelt rigtig godt til annoncering. Det er selvfølgelig vigtigt at de mange brugere er aktive, og det er lige præcis sådan det forholder sig på de 2 medier.

Alene ved at begynde at annoncere på platformene, vil du have mulighed for at optimere og forbedre din virksomhed. Det kan lade sig gøre at nå ud til rigtig mange mennesker, og derved øge synligheden og kendskabet til din virksomhed.

Med de mange brugere på Facebook og Instagram, kan det være et rigtigt godt medie at introducere nye produkter, ydelser og tjenester på, for at se hvordan det bliver modtaget.

Det som er vigtigt at være opmærksom på, i forhold til Facebook og Instagram, er at de kaldes push-kanaler. Det er de fordi de er gode til at få budskaber ud til forbrugerne og der arbejdes hele tiden på at optimere og udvikle mulighederne for de virksomheder, der ønsker at annoncere på dem.

Et af de rigtige greb i forhold til annonceringen er retargeting på Facebook og Instagram, som er rigtig godt udtænkt. Det kan arbejdes med på mange forskellige måder. Her er et par stykker – besøgende fra din hjemmeside, eller allerede eksisterende maillister eller lignende.

Målret din annoncer – præcist og godt

Det kan både lade sig gøre at arbejde med bred målretning og at målrette din annoncering meget præcist. Det kan lade sig gøre at annoncere mod personer, der er mere i målgruppen for at foretage handlinger som er til fordel for din virksomhed.

Det kan være du ønsker at folk skal interagere med dine annoncer. Det kan også være du ønsker at der skal laves køb på din hjemmeside. Det handler om at de forskellige tiltag, der er mulighed for at arbejde med i forhold til annoncering bruges på den rigtige måde.

Det handler om valg af målgrupper, valg af annoncemuligheder og valg af billeder, videoer og tekster. For Facebook og Instagram handler det om at levere det bedste indhold til brugerne, så jo mere relevant det bliver lavet, jo bedre vil det være for dig som annoncør.

En af de vigtige ting du har mulighed for at bruge er en Facebook Pixel. Den giver dig mulighed for at målrette tingene på din webshop på mange måder, og med mange steps. Det kan være føjet til indkøbskurv, kigge på indhold, købt en vare osv.

Det er netop til mange af de ting du bruger dynamisk retargeting, eller retargeting, så det bliver målrettet meget præcist og kan give mange gange pengene igen.

Vil du gerne vide mere om muligheden for Facebook Pixel og hvordan du kan komme godt i gang med annoncering på Facebook og Instagram – er du mere end velkommen til at kontakte os.

Instagram

Indhold og annoncering på instagram, der giver resultater og skiller underskrevet, er i dag og vigtig del af et samlet markedsføringsmix. Vi producent og laver målrettet indhold til målgrupper, der er relevant for din virksomhed på Instagram.

Læs Mere

LinkedIn

Linkedin er blevet et vigtigt sted at være for virksomheder. Det gælder både ift. indhold, salg, branding, HR, Employer Branding og meget mere. Der er dog mange virksomheder, som ikke formår at udnytte de muligheder som findes på Linkedin.

Læs Mere

LAD OS SNAKKE SAMMEN OM DIN VIRKSOMHEDS FREMTID

KONTAKT OS