Instagram – medie og annoncering

Indhold og annoncering på instagram, der giver resultater og skiller underskrevet, er i dag og vigtig del af et samlet markedsføringsmix. Vi producent og laver målrettet indhold til målgrupper, der er relevant for din virksomhed på Instagram.

Instagram er et medie, hvor du kan dele billeder og videoer med personer, der også er på Instagram. Du har mulighed for at lave kortere tekster, og du kan indsætte hashtags #Instgram.

Har du derfor visuelle spændende produkter, Instagram og medie, skal du være på. Det kan være gal, indretning, ejendomsmægler eller som influencer, for blot ved nævne enkelte eksempler på, hvad Instagram kan bruges til.

Annoncering på Instagram

Når du ønsker at annoncere på Instagram, har du mulighed for at bruge Facebooks annonceadministrator. Det er nemlig ud fra denne, at meget af annonceringen på Instagram styres.

Du har også mulighed for at lave indhold til Instagram via Facebooks kreatørstudie, hvor du kan skrive tekster, lave hash-tags og sætte videoer eller billeder op.

Vil du gerne have forløst din virksomheds potentiale på Instagram, skal du være mere end velkommen til at tage fat på os. Det kan du gøre ved at udfylde kontktformularen herunder, eller give os et kald på tlf. +45 5125 8783.

LinkedIn

Linkedin er blevet et vigtigt sted at være for virksomheder. Det gælder både ift. indhold, salg, branding, HR, Employer Branding og meget mere. Der er dog mange virksomheder, som ikke formår at udnytte de muligheder som findes på Linkedin.

Læs Mere

Facebook

Indhold og annoncering til din Facebookside eller gruppe, der giver resultater og skiller sig ud, er i dag en vigtig del af et samlet markedsføringsmix. Vi producerer og laver målrettet indhold til de målgrupper, der er relevante for din virksomhed.

Læs Mere

LAD OS SNAKKE SAMMEN OM DIN VIRKSOMHEDS FREMTID

KONTAKT OS