Skab Succes på LinkedIn

Linkedin er blevet et vigtigt sted at være for virksomheder. Det gælder både ift. indhold, salg, branding, HR, Employer Branding og meget mere. Der er dog mange virksomheder, som ikke formår at udnytte de muligheder som findes på Linkedin.

Vl du være sikker på at komme godt i gang med Linkedin, kan vi hjælpe dig med at undgå de faldgruber der er, og skabe den rigtige synlighed mv.

Er virksomheden ikke oprettet på Linkedin

Mere end 2 millioner profiler alene i Danmark på Linkedin gør at din virksomhed også skal være der. Det er der mange virksomheder, som overser. Med en virksomhedsside på Linkedin kan din virksomhed fortælle de gode historier, lave relevant indhold, fremvise jeres services og produkter. Alt i alt kan i skabe en stærk synlighed – for mere end 2 millioner profiler.

Udnyt at det er gratis for din virksomhed

Det koster dig ikke noget at oprette en virksomhedsside på Linkedin, kunsten er at bruge den rigtigt, skabe nye følgere og gøre sig relevant på Linkedin. Her kan vi både eksekvere på indhold, være rådgiver eller et mix af begge.

Vi har selv arbejdet med Linkedin i mange år, og ved derfor hvad der virker, hvordan det virker, og hvorfor det er vigtigt at være tilstede på Linkedin.

Husk for eksempel, at dine medarbejdere og kollegaer bliver tilknyttet den rigtige virksomhedsprofil. Det er en vigtig lille detalje mange overser.

LinkedIn er med andre ord rigtig godt til at sprede indhold, brande medarbejderne og virksomheden, og er en mulighed som du ikke bør hoppe over.

Facebook

Indhold og annoncering til din Facebookside eller gruppe, der giver resultater og skiller sig ud, er i dag en vigtig del af et samlet markedsføringsmix. Vi producerer og laver målrettet indhold til de målgrupper, der er relevante for din virksomhed.

Læs Mere

Instagram

Indhold og annoncering på instagram, der giver resultater og skiller underskrevet, er i dag og vigtig del af et samlet markedsføringsmix. Vi producent og laver målrettet indhold til målgrupper, der er relevant for din virksomhed på Instagram.

Læs Mere

LAD OS SNAKKE SAMMEN OM DIN VIRKSOMHEDS FREMTID

KONTAKT OS