Norsk domæne

Hvad skal du være opmærksom på.

Registrering af tilgængelige domæner er både let og billigt.

Vi har guiden til billigste domæneregistrering!

Når du skal have et norsk domæne, er der en række krav, der skal være opfyldt. Her er  DK/NO Partners fuldt opdaterede på de krav, der findes.

Det betyder, at vi kan hjælpe dig med at finde det rigtige domæne, sikre at alle krav bliver overholdt og være din forlængede arm til at sikre et norsk domæne.

Har du for eksempel ikke et tilhørsforhold til Norge, kan det være meget vanskeligt at registrere et norsk domæne. Du skal eksempelvis have et firma registreret i Norge, med norsk adresse samt norsk organisasjonsnummer.

Det har vi 100% styr på i DK/NO Partners – og vi er klar til at hjælpe din virksomhed med at starte digitalt op i Norge.

Tip før domæneregistrering

  • Tænk over, hvad du skal bruge dit domæne til.

  • For at købe .no skal du have et norsk firma.

  • Vælg et domænenavn der er let at huske.

  • Domæneregistrering kan være dyrt, hvis du vælger den forkerte domæneregistrator!

  • Mange domæneregistratorer er useriøse.

  • I værste fald risikerer du at miste dit domæne og betale høje gebyrer.

  • Vælg en seriøs registrator for at undgå problemer senere.

Har du brug for at registrere et .com-domæne eller noget andet?

Domæner, der slutter på com / net / org, er gode nok til mange formål, og anbefales, hvis du vil tiltrække brugere uden for Norge. Domæner, der ender på .com, anses for at være de bedste domæner internationalt, men .net anerkendes også. Den oprindelige anvendelse af .org var til organisationer, og den passer stadig godt til denne, selvom de i dag bruges til meget forskelligt.

Hvis du skal drive en norsk onlinebutik eller anden forretning rettet mod det norske marked, er det sandsynligvis bedst at registrere et no-domæne.

Vi samarbejder med norske domæneregistratorer og anbefales til registrering af både norske domæner og andre domæner såsom dot-com, dot-net og nye domæner som dot-io og dot-guide. De er også billige sammenlignet med konkurrenter i udlandet, så der er ikke behov for at søge udenlandsk webhosting eller domæneregistratorer i håb om at spare en masse penge.

Hvis du ønsker en pakkeløsning med domæne, bogføring og vedligeholdelse af norske tekster, bedes du kontakte os for yderligere spørgsmål.

Tag fat på os allerede i dag – enten ved at udfylde kontaktformularen her på siden eller give os et kald på tlf. +45 5125 8783

Leder du efter en billig og god vært eller domæneregistrator?

Her er, hvad du skal gøre, når du køber domæner:

Lover Og Regler

Uanset størrelse af din virksomhed, kan der være brug for juridisk rådgivning.

Læs Mere

Regnskab og Moms

Med adgangen til det norske marked kommer også krav til korrekt registrering af dit selskab i Norge.

Læs Mere

Markedsundersøgelse

Når man skal ind på et nyt marked, er der godt at ha en god oversigt over hvordan produktet passer ind i det nye marked. En vigtig del for nogle produkter og andre produkter er der ikke nødvendig.

Kontakt os for rådgivning.

Læs Mere

Sprøgløsninger

For at være troværdig på det norske marked, er det essentielt med korrekt anvendelse af det norske sprog for at virke professionel og seriøs.

Læs Mere

LAD OS SNAKKE SAMMEN OM DIN VIRKSOMHEDS FREMTID

KONTAKT OS