Din professionelle partner i Norge

Momsregistrering og – rapportering til Norge

Med adgangen til det norske marked kommer også krav til korrekt registrering af dit selskab i Norge. Der er forskellige måder at være registreret på og med det vil der komme krav til bogføring, regnskabsføring, momsafregning, skatteregnskab, revision eller registreringsforpligtelser i forskellige registre. Alt dette hjælper vi dig med.

Lad os rådgive og assistere med din momsrepræsentation i Norge eller lad os hjælpe dig godt i gang med de forpligtelser, der er gældende lige præcist for dig. Så kan du koncentrere dig om din kerneforretning og dine kunder.

Vi tilbyder dig en dansktalende samarbejdspartner. Som din repræsentant i Norge kender vi din forretning og kan varetage dine interesser i dialog med de norske myndigheder.

Fragt og fortoldning

Som din repræsentant kender vi regnskabsførerfaget i Norge, men med os får du også en partner, der har stor erfaring med tredjelandssendinger (import i Norge) og de norske toldregler. Vi synes, det giver mening at assistere jer med udfordringerne med import af varer. Den gode kundeoplevelse gives, når de solgte varer kommer frem til tiden og til den aftalte pris og dét vil vi gerne hjælpe jer med at opnå.

Måske har du brug for en stabil og økonomisk fordelagtig returløsning. Så er det også noget vi har mulighed for at sætte op.

Se Mere Her

Din professionelle momsrådgiver i Norge

Hvis du gerne vil ramme dine kunder i Norge med den bedste service og gode leveringsbetingelser (DDP), så bør du overveje at lade din virksomhed registrere.

Det er et lovkrav at alle E-handelsvirksomheder skal registreres og opkræve og indberette norsk moms af sit salg i Norge. Din webshop har forskellige registreringsmuligheder: VOEC, NUF eller AS, som alle tilbyder forskellige muligheder, men også stiller forskellige krav. Spørgsmål som er vigtige at få afklaret er vigtigheden for din webshop vedrørende norsk domæne, optimeret returløsning mm.

Vi tilbyder dig en dansktalende partner som kan rådgive med den rigtige løsning og hjælpe dig med at vækste og udvikle din forretning i Norge og undgå unødige omkostninger.

Uanset om du sælger BtB og / eller BtC eller om du er en entreprisevirksomhed indenfor bygge- og anlægsbranchen med projekter i Norge, så har vi kompetencerne til at hjælpe dig. Kontakt os på +45 51258783

Se Mere Her

Domæne

Når du skal have et norsk domæne, er der en række krav, der skal være opfyldt. Her er DK/NO Partners fuldt opdaterede på de krav, der findes.

Læs Mere

Lover Og Regler

Uanset størrelse af din virksomhed, kan der være brug for juridisk rådgivning. Vores advokater har stor erfaring med erhvervsforhold på tværs af landegrænserne.

Læs Mere

Markedsundersøgelse

Når man skal ind på et nyt marked, er der godt at ha en god oversigt over hvordan produktet passer ind i det nye marked. En vigtig del for nogle produkter og andre produkter er der ikke nødvendig.

Kontakt os for rådgivning.

Læs Mere

Sprøgløsninger

For at være troværdig på det norske marked, er det essentielt med korrekt anvendelse af det norske sprog for at virke professionel og seriøs.

Læs Mere

LAD OS SNAKKE SAMMEN OM DIN VIRKSOMHEDS FREMTID

KONTAKT OS