Professionelle oversættelser til Norge

DK/NO Partners har mulighed for at tilbyde dig en lang række af sprogløsninger, som gør det let for dig at vælge os til.

Vi arbejder blandt andet med:

  • Oversættelse af hele hjemmesider

  • Generel oversættelse af tekster

  • Oversættelse af materiale til marketing

Rent markedsføringsmæssigt kan det for eksempel være følgende:

  • Oversættelse af Google Ads  annoncer til korrekt norsk

  • Oversættelser til søgemaskineoptimering / SEO

  • Oversættelse af tekster til SoMe annoncering

  • Oversættelse af tekster til SoMe opslag

Vi ved hvor vigtigt det er at have de rigtige oversættelser, og når du først har oplevet vigtigheden af det, vil du helt sikkert fortsætte med at få lavet de rigtige oversættelser her.

Hvorfor er det vigtigt

Når du arbejder med tekster, kan der være vigtige vendinger eller forståelser af ordet der går tabt, når du vælger en Google Translate løsning. Vi arbejder udelukkende med oversættelser, hvor det er tekstkyndige folk fra de enkelte lande, der arbejder med det.

Det gør at vi altid kan finde de rigtige ord, den rigtige betydning af ordet eller sætningen, og derved formår at ramme den rigtige målgruppe med det rigtige budskab.

Professionel oversættelse

Når du har en hjemmeside på dansk, du gerne vil have oversat til norsk, eller du har flere tekster som du gerne vil have oversat til norsk, så har vi professionelle oversættere, der kan ramme den sprogbrug som er den rigtige.

Vil du høre mere om dine muligheder for oversættelse, er du meget velkommen til at kontakte os via kontaktformularen herunder eller ved at ringe på  tlf. nr. 5125 8783

Vi ser frem til at høre fra dig.

Domæne

Når du skal have et norsk domæne, er der en række krav, der skal være opfyldt. Her er DK/NO Partners fuldt opdaterede på de krav, der findes.

Læs Mere

Regnskab og Moms

Med adgangen til det norske marked kommer også krav til korrekt registrering af dit selskab i Norge. Der er forskellige måder at være registreret på.

Læs Mere

Markedsundersøgelse

Når man skal ind på et nyt marked, er der godt at ha en god oversigt over hvordan produktet passer ind i det nye marked. En vigtig del for nogle produkter og andre produkter er der ikke nødvendig.

Kontakt os for rådgivning.

Læs Mere

Lover Og Regler

Uanset størrelse af din virksomhed, kan der være brug for juridisk rådgivning. Vores advokater har stor erfaring med erhvervsforhold på tværs af landegrænserne.

Læs Mere

LAD OS SNAKKE SAMMEN OM DIN VIRKSOMHEDS FREMTID

KONTAKT OS