Din virksomheds telefoni, PBX, video og chat samlet i en cloudbaseret løsning

Vi synes, at det skal være lige så nemt at bruge telefoni- og PBX-tjenester, som det er at bruge andre digitale tjenester, du har privat.

Tjenesten kan nemt tilpasses den enkeltes behov – i Flow håndterer du selv al administration.

Mange nordiske kunder, der vælger Flow, går fra seks eller syv leverandører og apps til kun én.

Fordele Ved Flow Teleoperatør:

Komplet tilpasning

Specifik opsætning til Jeres behov

Reducerer omkostningerne

Ring gratis til alle medarbejdere i Danmark, Norge, Sverige og Finland

Løbende opdateringer

Du har altid markedets nyeste løsning, helt uden problemer

Flow har alt det, du skal bruge for nemt at kunne kommunikere og samarbejde med kunder og kolleger – det er din virksomheds telefoni, PBX, video og chat samlet i en cloudbaseret løsning.

Vi syntes, at det skal være lige så nemt at bruge telefoni- og PBX-tjenester, som det aer at bruge andre digitale tjenester, du har privat. Derfor kom Flow på markedet. Tjenesten kan nemt tilpasses den enkeltes behov – i Flow håndterer du selv al administration.

Det bedste af det hele er, at Flow hele tiden er under udvikling. Løbende gratis opdateringer sikrer, at du altid har markedets nyeste løsning, helt uden problemer. En ægte evergreen.

Flow er den eneste tjeneste i Icecal, som samler spiser kolleger i Danmark, Norge, Finland og Sverige på samme platform for telefoni, PBX og intern kommunikation.

Mange nordiske kunder, der vælger Flow, går fra seks eller syv leverandører og apps til kun en. Og det er med fuld garanti ved der er økonomiske besparelser.

Se vores PDF her:

Læs PDF

Web Design

Uanset hvem du er, eller hvad du har brug for, så er vores web-, design- og udviklingsteam altid klar med kreative Umbraco løsninger.

Læs Mere

Microsoft 365

Dynamics 365 forenkler Jeres forretningsprocesser, giver bedre samarbejde med kunderne og et bedre grundlag for at træffe beslutninger.

Læs Mere

Active Fortress

Vores mission er at informere dig om potentielle og aktive hackertrusler når de udfolder sig i realtid.

Læs Mere

Salgsleeds Til Din Virksomhed

Dette system giver dig viden om, hvilke firmaer, der besøger dit website, hvordan de tilgår det, hvilke sider de besøger, og hvor lang tid de bruger.

Læs Mere

LAD OS SNAKKE SAMMEN OM DIN VIRKSOMHEDS FREMTID

KONTAKT OS