Registrer din virksomhed

Når du skal have et norsk domæne, er der en række krav, der skal være opfyldt. Dette kan være lidt af en jungle, men vi er klar til at hjælpe dig igennem hele processen.

Vi tilbyder bl.a. at hjælpe dig med at finde det rigtige domæne, som passer til din virksomhed, hvor vi samtidigt sikrer, at alle krav bliver overholdt.

Hvis ikke du har et tilhørsforhold til Norge, kan det være meget vanskeligt at registrere et norsk domæne. For at din virksomhed kan registreres i Norge, skal du have et norsk organisasjonsnummer samt en norsk postadresse.

NB. Det er ikke påkrævet at du er fysisk tilstedeværende i Norge.

Valg af domæne til det norske marked

Hvis du vil drive en norsk webshop eller anden forretning rettet mod det norske marked, er det oftest bedst at oprette et .no-domæne. Du kan registrere dit domæne lige så snart du har fået dit norske organisasjonsnummer. Husk at sikre dig at dit domænenavn lyder rigtigt på norsk, så du ikke bliver misforstået.

Der findes flere steder hvor du kan tjekke, om dit ønskede domænenavn er ledigt. Hvis du er i tvivl om hvor du skal kigge, så kontakt os endelig!

Vi bruger domæneregistratorer til registrering af både norske og andre domæner. Dette er en prisvenlig løsning, sammenlignet med konkurrenter i udlandet, det er derfor ikke nødvendigt at søge efter udenlandsk webhosting eller domæneregistratorer, da prisen hos norske udbydere er væsentligt højere.

Når du vælger os, sørger vi for:

– At du får den bedste beskyttelse af dit domæne

– At du er garanteret lovligt ejerskab af domænet

– At dit domæne bliver fornyet

Det kan tage lidt tid inden din virksomhed bliver registeret i Norge, så kontakt os allerede i dag, så hjælper vi dig i gang. Du er velkommen til at ringe til os på +45 51 25 87 83 eller til at udfylde kontaktformularen her på siden. Læs mere om vores team her.

Tjekliste til
domæneregistrering

  • Få en norsk postadresse

  • Få et norsk organisasjonsnummer

  • Opret i .no-domæne, som lyder rigtigt på norsk

  • Sørg for at vælge en troværdig domæneregistrator, for at undgå problemer senere

Norsk domæne

Norsk domæne – bliv guidet her

Når man starter en virksomhed skal man have styr på sit domæne. Det skal man i Danmark – og det skal man også i Norge. Et domæne er en virksomheds unikke navn, der fremgår på diverse online kanaler. Det er det navn, der findes i toppen af browseren, når man besøger en webside. Det findes i URL-adressefeltet, hvilket viser, at du er inde på den rigtige hjemmeside. Der findes ikke to af den samme URL eller flere sider med samme domænenavn. Det koster en lille pris om året at holde et domæne. Domænet ‘.no’ skal koste 240 NOK om året, hvilket ikke kan mærkes hos en virksomhed. Dog er det vigtigt det betales, så man bibeholder rettigheden til domænet. Det er desuden helt essentielt, hvis man vil have en norsk webside, der sælger i Norge.

Hos DKNO Partners tilbyder vi at hjælpe med fremskaffelsen af et norsk domæne. Vi sørger for at finde det rette domæne og sikrer at alt er i orden, så du ikke behøver at bekymre dig om det. Derved, får du et norsk domæne uden at skulle bekymre dig om eventuelle fejl.  Vi sikrer ligeledes at alt er i orden med URL’en, altså din nye hjemmesides webadresse. 

Læs om norske domæner.