Arbejde i Norge

Sikre Arbejdsforhold med HMS-kort

Kontakt os i dag for at få mere at vide om, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed med HMS-registrering

Kontakt

Sikre Din Virksomhed med HMS-kort i Norge

Hos DKNO Partners hjælper vi din virksomhed med at få de nødvendige HMS-kort til dine medarbejdere i Norge. HMS-kortene er lovpligtige i bygge- og rengøringsbranchen og sikrer, at dine medarbejdere er korrekt registreret og godkendt til at arbejde i landet.

Vi guider dig gennem hele processen – fra registrering i de relevante norske registre til bestilling og levering af kortene. Du giver os blot de nødvendige oplysninger, så klarer vi resten.

Hvordan vi kan hjælpe dig:

  • Registrering: Vi sørger for korrekt registrering i Arbeidstilsynets registre.
  • Bestilling: Vi bestiller HMS-kortene hurtigt og nemt for dine medarbejdere.
  • Levering: Kortene sendes direkte til din virksomhed, klar til brug.

Skal din virksomhed arbejde i Norge?

Kontakt os nu

Vi tilbyder

Registrering af din virksomhed

Vi sørger for, at din virksomhed bliver korrekt registreret i de nødvendige norske registre, herunder Arbeidstilsynets registre. Dette er første skridt til at sikre, at dine medarbejdere kan få deres HMS-kort, og at virksomheden overholder alle lovkrav i Norge.

Bestilling af HMS-kort

Vi håndterer hele processen fra start til slut. Du skal blot levere virksomhedens registreringsnummer og medarbejdernes oplysninger, så sørger vi for at bestille de nødvendige HMS-kort gennem autoriserede udstedere. Vi sikrer, at kortene er gyldige og i overensstemmelse med alle krav.

Levering af HMS-kort

Når kortene er bestilt, sørger vi for hurtig og sikker levering til den ønskede adresse. HMS-kortene kommer klar til brug, så dine medarbejdere kan begynde arbejdet i Norge uden forsinkelser, og din virksomhed kan fokusere på sine kerneopgaver.

Overholdelse af lovgivningen

Med HMS-kort sikrer du, at din virksomhed overholder norsk lovgivning og undgår potentielle bøder eller sanktioner. Kortene fungerer som dokumentation for medarbejdernes ansættelse og identitet, hvilket bidrager til et trygt og lovligt arbejdsmiljø.

Skal du bruge hjælp til andet?