Bæredygtig Telefoni
En økonomisk og smart kommunikationsløsning

Fuldstændig og smart kommunikationsløsning til din virksomhed

IP-telefoni, mobiltelefoni, PBX – alt du skal bruge til telefoni på én platform. Strømlin dine processer for at opnå bedre rapportering, lavere omkostninger og større sikkerhed. Med vores mobilløsninger får du mobilabonnementer direkte fra Telavox med aktivering af SIM og eSIM via selvbetjening gennem ét interface og fleksible, skræddersyede datapakker. Én enhed giver adgang til mobil- og fastnettelefoni via mobilnet, fastnet (PSTN), WiFi, VoIP og mVoIP med telefonnumre i over 65 lande.

Cloud PBX – en fleksibel, sikker og økonomisk løsning, der nemt kan skaleres i takt med din virksomheds vækst. Med Telavox-platformen er det nemt at foretage opkald via internettet, og du kan også tilslutte en bordtelefon eller en DECT-telefon. Vores softphone-app samler kommunikation på web, mobil og desktop, så du altid har adgang til dine samtaler, og du kan tilslutte både fastnettelefoner og trådløse DECT-telefoner.

SIP-trunking og -forking – hjælper dig med at skalere med ekstrem fleksibilitet, reducerer dine omkostninger og giver mulighed for at tilslutte enhver SIP-enhed hurtigt og pålideligt. Én platform håndterer kommunikationen med kunder og kollegaer, omdirigerer opkald og overvåger KPI’er i realtid. Med færre klik og mere fra hånden kan du integrere vores løsninger med jeres eksisterende digitale platforme og udnytte synergien.

Telefoni, chat, video – få mest ud af din arbejdsdag med effektivt samarbejde. Vores dedikerede advisor og certificerede partnere kender dig og din virksomhed, og vi er med dig hele vejen for at sikre den bedste service og support.