DKNO Partners

NETVÆRK I DANMARK OG NORGE

DKNO Partners har eksisteret i 5 år og opstod, da mange i mit netværk af danske virksomheder ønskede at komme hurtig og økonomisk i gang på det norske marked. Hertil kunne de bruge min viden om det norske marked. Efterhånden voksede dette til at det kunne drives selvstændig i 2014 år og i dag har DKNO Partners 2 medarbejdere.

Det norske marked kan være et vanskeligt marked at komme i gang på, men når det sker, er det et meget købestærkt og loyalt marked.

Selvfølgelig er det mange punkter hvor Danmark og Norge minder om hinanden, men der er også store forskelle på kultur, netværk, loyalitet, salg og markedsføring og selve etablering.

Norge er ikke med i EU, derfor er der også nogen andre regler som man skal tage hensyn til, men der er ikke nogen grund til at frygte dette så meget.

Igennom tiden har vi lært hva som fungerer og ikke fungerer – hvad er et reel behov og hvad som egentlig ikke behøves. Her kan man spare meget tid og penge på at det ikke er alt som man behøver og som har en betydning.

Vi har et meget stort netværk indenfor salg og markedskanaler i Norge. Specielt her er det vigtig med korrekt oversættelse af tekst til norsk og at man opbygger teksten med de rigtige søgeord i forbindelse med SEO.

Vi har mange partnere som vi samarbejder med i Norge, derfor vi kan hjælpe med de fleste opgaver som vi kan levere til vores partnere.

Konsulent for Business Broen

DKNO Partners er derudover også konsulent for Business Broen, hvorigennem du kan få refunderet dine penge tilbage med op til 50 %, så det er helt sikkert en god investering at tage med i budgettet.

TRYK HER OG SKRIV HVAD VI SKAL HJÆLPE DIG MED
business broen