Netværk i Norge og Danmark

DKNO Partners er stiftet af Eli Mandt Rømer, som oprindeligt kommer fra Norge.

Eli har arbejdet i Danmark, indenfor rejse- og feriebranchen, i 20 år. Her har hun blandt andet fået erfaring med loyalitetsprogrammer og fordelskort til forskellige brancher og medier i Norge. Igennem dette arbejde har Eli opbygget et netværk i Norge, hvilket er et af de stærkeste kompetencer for DKNO Partners.

”DKNO Partners har eksisteret i 10 år og opstod, da mange i mit netværk af danske virksomheder ønskede at komme hurtigt og økonomisk i gang på det norske marked. Her kunne jeg bruge min viden om det norske marked. Efterhånden voksede dette og i dag er vi en række konsulenter tilknyttet forskellige brancher på det norske marked.”

Mange virksomheder frygter det norske marked, men når man først kender processen og hvilke kanaler man skal bruge, så er Norge et rigtig godt, købestærkt og loyalt marked.

Der er naturligvis mange områder hvor Danmark og Norge minder meget om hinanden, men der er også store forskelle på kultur, netværk, loyalitet, salg og markedsføring samt selve etablering.

Gennem tiden har vi hos DKNO Partners lært, hvad der fungerer og ikke fungerer. Hvad der er et reelt behov og hvad der egentlig ikke er nødvendigt. Her kan man spare meget tid og penge på at vide hvad der har betydning.

Vi har et meget stort netværk inden for salgs- og markedsføringskanaler i Norge. Vi kender til vigtigheden af oversættelse at tekster til korrekt norsk, samt opbygningen af tekst i forbindelse med SEO.

DKNO Partners er desuden konsulent for Business Broen samt Væksthuset Nord.