Netværk i Danmark og Norge

DKNO Partners er stiftet af Eli Rømer som kommer fra Norge.

Arbejdet i Danmark indenfor rejse- og feriebranchen i 20 år, hvor hun bl.a. har arbejdet med opbygning af loyalitetsprogrammer og fordelskort til forskellige brancher og medier i Norge.

Samtidig budget ansvarlig for det norske Marked.

Herunder er det bygget et netværk i Norge igennem 20 år, så efterhånden så er dette et af den stærkeste del af DKNO Partners.

DKNO Partners har eksisteret i 10 år og opstod, da mange i mit netværk af danske virksomheder ønskede at komme hurtig og økonomisk i gang på det norske marked. Hertil kunne de bruge min viden om det norske marked. Efterhånden voksede dette til og i dag er vi en række konsulenter tilknyttet forskellige brancher på det norske marked.

Mange frygter det norske marked, men når du kender til processen og hvilken kanaler man skal bruge, så er det et meget godt, købestærkt og loyalt marked.

Selvfølgelig er der mange punkter hvor Danmark og Norge minder om hinanden, men der er også store forskelle på kultur, netværk, loyalitet, salg og markedsføring og selve etablering.

Gennem tiden har vi lært, hvad som fungerer og ikke fungerer – hvad der er et reelt behov, og hvad som egentlig ikke behøves. Her kan man spare meget tid og mange penge på, at det ikke er alt man behøver, og har en betydning.

Vi har et meget stort netværk indenfor salg og markedskanaler i Norge. Specielt her er det vigtigt med korrekt oversættelse af tekst til norsk, og at man opbygger teksten med de rigtige søgeord i forbindelse med SEO.

DKNO Partners er Konsulent for Business Broen, samt væksthuset Nord.

B2B netværk og opstart i Norge

Vil du gerne starte B2B virksomhed op i Norge

Når du gerne vil ind på det norske marked, har vi ved DK/NO Partners adgang til et stort og bredt netværk inden for mange brancher.

Hvad betyder det for din opstart

Ved du hvem du skal kontakte, og om hvad i Norge. Det gør vi, og derfor kan vi være med til at udvikle din virksomhedsaktivitet i Norge.

Vi skaber den rigtige forretningspartner, businessforbindelser eller lignende. Vi skaber kontakten for dig, og derved er der allerede opstartet en relation.

Ved at gøre dette, har du større mulighed for at få introduceret dine produkter, ydelser eller services på den mest fordelagtige måde.

Hvordan kommer du i gang

Der er flere muligheder for at komme godt i gang i Norge, og du bestemmer selv hvor meget du vil involvere DK/NO Partners.

Vi kan være din forlængede arm igennem hele processen, vi kan rådgive fra sidelinjen, og vi kan skabe kontakten, så du bliver ledt i den rigtige retning.

Har du selv prøvet at komme i gang, men er gået i stå, kan vi også her være med til at starte op igen på det norske marked.

Vi har netværket til dig, der ønsker at komme godt i gang på det Norske marked og ønsker vækst.

Er din branche ikke her

Selv om din branche ikke står på listen her, har vi rigtig mange kontakter i Norge. Tag fat på os, og hør om vi kan sætte dig i forbindelse med relevante netværk.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Vi har mere end 1 1/2 million potentielle kunder klar

De rigtige produkter til målgruppen

At få præsenteret sine varer for mere end 1 1/2 million potentielle kunder, er for mange virksomheder en drøm. Det er en af de muligheder du får ved DK/NO Partners.

Er det et egentligt produkt, en ydelse eller er service, så har vi via store kundeprogrammer mulighed for at præsentere din virksomhed til rigtig mange potentielle kunder.

Det kan vi blandt andet igennem banker, virksomheder og idrætsforeninger. Det er en skarp markedsføringsmulighed, der kan skabe rigtig god ROI.

Hvad betyder det for din virksomhed

Du får samtidig mulighed for hurtigt at teste dine produkter på det norske marked, og derved også hurtigt opnå markedsandele på markedet i Norge.

Der er også mulighed for at få markedsføringen koncentreret i området omkring Kristiansand. Her har DK/NO Partners en lang række af eksklusivaftaler med førende udbydere.

Det betyder at din virksomhed kan blive markedsført både digitalt og offline. Responsen fra de aviser vi samarbejder med i Kristiansand, melder tilbage om rigtig gode resultater.

Vores kunder bruger avisen i Kristiansand

Vi har en lang række af faste kunder, der igen og igen bruger avisen i Kristiansand, netop på grund af de gode resultater der påvises gang på gang.

Skal din markedsføring målrettes købestærke norske kunder, skal du tage fat på os.

Vi har den viden, der giver synlige resultater og en database af potentielle kunder på mere end 1 1/2 million.

LAD OS SNAKKE SAMMEN OM DIN VIRKSOMHEDS FREMTID

KONTAKT OS