Med nyhedsbreve får du en kanal som er din egen

Når du anvender nyhedsbreve som en del af din markedsføringstratigi, får du en unik måde at holde kontakten med eksisterende, tidligere og potentielle kunder. Vi anbefaler at du forholdvist hurtigt laver annoncering via forskellige kanaler, hvor du målrettet går efter at få flere tilmeldt dit nyhedsbrev.

Hos DKNO tilbyder vi at hjælpe dig med at få gang i brugen af nyhedsbreve. Vi kan bl.a. hjælpe din virksomhed med:

  • at forfatte nyhedsbreve

  • at opsætte nyhedbreve i udvalgte systemer

  • at lave statistik og løbende optimere nyhedbrevene

  • at opsætte leadannoncering for at få tilmeldinger til nyhedsbrevene.

  • at udvikle grafik og opsætte det i nyhedsbreve

Hvorfor ikke bare bruge Facebook eller websitet?

Det er vigtigt også at have en Facebookside og samtidig komme med nyt relevant indhold på din hjemmeside. Nu er det bare ikke alle dine potentielle kunder, eller eksisterende kunder, der kommer forbi Facebook og hjemmesiden hver dag.

Et nyhedsbrev giver dig også mulighed for at se, hvor mange der åbner det, hvem der klikker på links i nyhedsbrevet, og føre statistik over forskellige ting.

Det er din egen kanal, og derfor skal du ikke på samme måde være opmærksom på, om der bliver ændret på måden for, hvordan Facebook eksempelvis viser dit indhold frem.

nyhedsmails

Hvor ofte skal du sende et nyhedsbrev?

Der er ingen facitliste for, hvor mange nyhedsbreve du skal sende. Det kan afhænge af mange forskellige ting. Derfor er det noget, vi sammen skal kigge på, og ud fra vores rådgivning og dine ønsker finder vi et niveau, der er passende.