Momsregistrering og – rapportering til Norge

Når du træder ind på det norske marked, kommer der en række krav til b.la. regnskab, momsafregning, skat og registreringsforpligtigelser, afhængigt af hvilken registreringsform du bruger til din virksomhed.

Vi tilbyder at rådgive og assistere dig med momsrepræsentation i Norge, og hjælper dig godt i gang med de forpligtelser, som gør sig gældende for din virksomhed. Som din repræsentant i Norge, kender vi din virksomhed og kan varetage sine interesser i dialog med de norske myndigheder.

Uanset om du sælger B2B, B2C eller har en entreprisevirksomhed indenfor bygge- og anlægsbranchen, har vi kompetencerne til at hjælpe dig. Vi arbejder sammen med dansktalende specialister indenfor alle områderne, så du kan føle dig tryg imens du koncentrerer dig om din kerneforretning og dine kunder.

Kontakt os på tlf. +45 51 25 87 83 udfyld kontaktformularen nederst på siden, eller læs mere om moms i Norge her.

Fragt og fortoldning

Da Norge ikke er medlem af EU, skal de varer du sælger til det norske marked fortoldes. Når de solgte varer kommer frem til tiden, til den aftalte pris, opstår den gode kundeoplevelse. Netop dette vil vi gerne hjælpe din virksomhed med at opnå. Med os ombord, får du en partner, som har meget erfaring med import i Norge og de norske toldregler.

Har du brug for en stabil og økonomisk fordelagtig returløsning? Så hjælper vi også gerne med at opsætte en god løsning for dig.

E-handelsvirksomheder

Når du starter en norsk webshop, har du forskellige registreringsmuligheder, som alle tilbyder forskellige muligheder, men som samtidig stiller forskellige krav til din virksomhed. I denne forbindelse er det vigtigt af få afklaret punkter vedrørende blandt andet dit norske domæne og optimeret returløsninger.

Vi hjælper dig med at finde den rigtige løsning for din e-handelsvirksomhed, ud fra dine behov og ønsker. Vi stræber efter at vækste og udvikle din forretning i Norge og undgå unødige omkostninger.