Hvordan løser man moms og Regnskab i Norge?

Når du sælger varer til norske forbrugere og/eller virksomheder, kan du med fordel overveje at lade dig momsregistrere i Norge

Norge er uden for EU og der er derfor en række helt naturlige handelsbarrierer, disse kan imidlertid elimineres, således at kunden får det indtryk at varerne er købt lokalt.

Med en momsregistrering, kan du nemlig selv stå for importen og dermed selv stå for afregningen af norsk moms, eventuel told og andre afgifter. Udover at være til stede på lokale vilkår, vil leveringstiden med stor sandsynlighed blive kortere og kunden vil ikke stå med en ekstra udgift i form af gebyrer til betaling ved udlevering af varen.

Med en NUF-registrering kan du have et norsk domæne og dermed kommunikere lokalt med dine kunder.

Det er ofte muligt både at sælge mere og spare penge på fortoldningsprocessen.

Dette er blot nogle af fordelene ved en NUF-registrering.

Fragt og fortoldning – din Quick shipping

Da Norge ikke er medlem af EU, skal de varer du sælger til det norske marked fortoldes. Når de solgte varer kommer frem til tiden, til den aftalte pris, opstår den gode kundeoplevelse. Netop dette vil vi gerne hjælpe din virksomhed med at opnå. Med os ombord, får du en partner, som har meget erfaring med import i Norge og de norske toldregler.

Har du brug for en stabil og økonomisk fordelagtig returløsning? Så hjælper vi også gerne med at opsætte en god løsning for dig.

Vi tilbyder forskellige ydelser og rådgivning i forbindelse med ekspansion i udlandet. Vi arbejder hele tiden på at udvide vores geografiske opland.

E-handelsvirksomheder

Når du starter en norsk webshop, har du forskellige registreringsmuligheder, som alle tilbyder forskellige muligheder, men som samtidig stiller forskellige krav til din virksomhed. I denne forbindelse er det vigtigt af få afklaret punkter vedrørende blandt andet dit norske domæne og optimeret returløsninger.

Vi hjælper dig med at finde den rigtige løsning for din e-handelsvirksomhed, ud fra dine behov og ønsker. Vi stræber efter at vækste og udvikle din forretning i Norge og undgå unødige omkostninger.