Professionel oversættelse til norsk

Korrekt norsk oversættelse er meget vigtigt når du træder ind på et nyt marked. Selvom det danske og det norske sprog er nært beslægtede fortrækker nordmændene at læse tekster på deres modersmål, præcis som danskere gør. Med en korrekt oversættelse får du et langt mere troværdigt og brugervenligt website, samt et langt bedre udgangspunkt i forhold til SEO. Så selvom at oversættelser kan være en større udgift, er det alle pengene værd.

En god norsk oversættelse handler om mere end bare ord, og er med til at skabe en god forståelse for den norske sprogkultur. Vælger man derimod en Google Translate løsning, kan der være vigtige vendinger eller forståelser af de enkelte ord som går tabt. Hos DKNO Partners arbejder vi udelukkende med oversættelser, som er udarbejdet af tekstkyndige folk for det pågældende land. På den måde sikrer vi at ordene og sætningerne får den rigtige betydning, og dermed formår at ramme den rigtige målgruppe med det rigtige budskab.

Vi oversætter alle type tekster, lige fra at få oversat hele websites til enkelte content-opgaver.

Kontakt os for at høre mere om vores nye content-pakkeløsning, som er tilpasset dit behov.

Tag fat i os på tlf. +45 51 25 87 83 eller ved hjælp af kontaktformularen nedenfor, for at høre mere om hvad vi kan tilbyde for din virksomhed.