Norsk linkbuilding med DKNO Partners

Norsk Linkbuilding er en af de sikreste måder, hvorpå man skaffer trafik på sin hjemmeside. Hvis man ønsker at skabe en webside, som rangerer højt på Google eller en anden søgemaskine, skal man sørge for at ens digitale marketing er på plads. Man får nemlig ingen besøgende, medmindre ens hjemmeside er troværdig på nettet. Linkbuilding er en væsentlig del af søgeordsoptimering og grundsten for at skabe trafik med succes. Det er en strategi som næsten alle virksomheder benytter sig af – og det er nemlig fordi, at det virker. Når man skal tilgå et nyt marked, bør man komme godt fra start. Ønsker man at styrke en norsk hjemmeside, skal man bruge norsk linkbuilding. Forventeligt, vil man have norske kunder, da man har oprettet sin virksomhed i Norge. De kommer med norsk linkbuilding. Det nytter ikke at en masse engelske artikler linker ind til ens side, da Googles algoritme nemt kan gennemskue det. Det kan have den modvirkende effekt, hvilket kan få antallet af besøgende til at dale. Det er ikke en start man vil have som ny spiller på et nyt marked. Endvidere, bør allerede etablerede norske hjemmesider gøre brug af norsk linkbuilding, da man på den måde optimerer siden og styrker rangering på søgemaskiner. Derved skaber man en pålidelig online platform, som kan forenes med optimering af sociale medier, som DKNO Partners også tilbyder.

norsk linkbuilding
Norsk linkbuilding

linkbuilding

Linkbuilding er en vigtig del af dit SEO-arbejde. Det handler om at skabe links mellem din og andre websites. Jo flere relevante websites der peger ind på dit website, desto større er muligheden for at opnå gode placeringer på Google. For at hjælpe din virksomhed, kan vi tilbyde en database med relevante links, som kan hjælpe med at opnå en bedre placering i søgeresultaterne.

Vil du vide mere om hvad vi kan gøre for dig, når det gælder annoncer, oversættelser, SEO og linkbuilding? Så udfyld kontaktformularen nederst på siden eller giv os et kald på tlf. + 45 51 25 87 83. Læs mere kontaktinfo her.

Tekster til det norske marked

Når du arbejder med digital markedsføring i dag, er der overordnet to måder at gøre det på. Du kan arbejde med organiske trafikkanaler ved hjælp af SEO eller gennem de sociale medier. Du kan også gøre brug af betalte kanaler, såsom Google Ads eller annoncering på de sociale medier. Denne metode kræver dog også at du har styr på din SEO, da det bidrager til bedre resultater på søgemaskinerne.

Disse tilgange er også gældende når du henvender dig til det norske marked. Her skal du blot være opmærksom på, at dine tekster er skrevet på korrekt norsk, for at søgemaskinerne kan indeksere dem.
Når vi taler om annoncetekster, er det ofte meget korte og skarpe budskaber, der skal oversættes og her er det meget vigtigt at ramme præcist med norske vendinger og tale måder, for ikke at blive misforstået.

Det kan være en lang og omfattende proces at skabe den rette trafik til sin hjemmeside. DKNO Partners kan hjælpe dig igennem hele processen – få etableret et godt website med den rigtige content, og derefter optimere trafikken hertil.